GLA 200

GLA 200

 • Numri i Cilindrave: 4
 • Fuqia e Motorrit: 120 KW ( 163 KF)
 • Vëllimi i motorrit: 1.4L
 • Shpejtësia Maksimale: 190 km / h
 • Emetimi i gazrave CO2: 148 g/km
 • Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 6.5 l/100 km
 • Ndërruesi: 7G-DCT Automatic

 

 • Ngjyra: MANUFAKTUR mountain Gray Magno
 • Mbrendësia: Ulëset me Lëkur dhe Alkantara
 • Senzorat e parkimit para dhe prapa me sistem te vetparkimit
 • Sistemi per mbajtjen e shiritit rrugor
 • Sistemi I frenimit emergjent
 • Extended MBUX functions
 • Navigacioni Premium
 • Kulmi panoramik
 • Ekrani teresisht digjital dhe I rritur
 • MBUX multimedia system
 • LED High Performance headlamp
 • Media-Display
 • Ulëset e para me nxemje në 3-nivele
 • Ambient lighting/ndriqimi I ambientit në 64 ngjyra
 • Bagazhi me hapje dhe mbyllje elektrike
 • Fellnet 20-inch AMG
 • AMG LINE
 • Night Paketa – detajet e kromit te ngjyrosura në të zezë Gloss
 • Paketa e Avansuar – PLUS
 • Parking paketa me senzora dhe kamerë parkimi prapa
 • Paketa e pasqyreve, me hapje/mbyllje elektrike dhe veterrësim
 • Timoni multifunksional, sportivë dhe I mbeshtjellur me lëkurë – AMG

 

Për më shumë informacione kontaktoni: 045 131 138

 

 

Lënda djegëse Benzin