Mercedes-Benz A 180 SEDAN

Mercedes-Benz A 180 SEDAN

Specifikat teknike

 • Numri i Cilindrave: 4
 • Fuqia e Motorrit: 136 KF
 • Vëllimi i motorrit: 1332 cc
 • Shpejtësia Maksimale: 215 km / h
 • Emetimi i gazrave CO2: 134 g/km
 • Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 5.9 – 6.3 l/100 km
 • Ndërruesi: 7G-DCT Automatic

Pajisjet shtesë në modelin e ekspozuar:

 • Ngjyra: E Bardhë polare
 • Mbrendësia: Gjysëm lëkur me qepje te kuqe dhe alkantara
 • Parking Paketa me sistem te vetparkimit, senzorat para prapa dhe kamera per parkimg prapa
 • Paketa e pasqyrave
 • Active Lane Keeping Assist
 • Sistemi I frenimit emergjent
 • Extended MBUX functions
 • Navigacioni Premium
 • Mbështetësja e dorës prapa
 • Xhami panoramik – Panoramic Sunroof
 • Touchpad pa Kontroller
 • Amortizimi Komfort
 • Pasqyrat e jashtme me palosje elektrike
 • Tavani Brenda në ngjyrë të zezë
 • Radio Digjitale DAB
 • Paketa e Avansuar PLUS
 • LED High Performance headlamp
 • Stilimi I karoseris – AMG
 • Ulëset sportive – AMG
 • Shtrojat me mbishkrim – AMG
 • Paketa e ulëseve komfort
 • Xhamat e pasëm të errësuar
 • Media-Display
 • Ambient lighting/ndriqimi I ambientit në 64 ngjyra
 • AMG LINE Interiori dhe Eksteriori
 • Fellnet 18-inch – AMG
43 800€