Mercedes-Benz A 200d Sedan

Mercedes-Benz A 200d Sedan

Numri i Cilindrave: 4
Fuqia e Motorrit: 150 KF
Vëllimi i motorrit: 1950 cc
Shpejtësia Maksimale: 220 km / h
Emetimi i gazrave CO2: 123 – 127 g/km
Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 4.7 – 4.9 l/100 km
Ndërruesi: 8G-DCT Automatic

Ngjyra: E Zezë
Mbrendësia: Gjysëm lëkurë me ngjyre kafe
Parking Paketa me sistem të vetparkimit, senzorat para prapa dhe kamera për parking prapa
Paketa e pasqyrave
Active Lane Keeping Assist
Sistemi I frenimit emergjent
Extended MBUX functions
Mbështetësja e dorës prapa
Touchpad pa Kontroller
Amortizimi Komfort
Pasqyrat e jashtme me palosje elektrike
Tavani Brenda në ngjyrë të zezë
Radio Digjitale DAB
Paketa e Avansuar PLUS
LED High Performance headlamp
Paketa e ulëseve komfort
Media-Display
Ambient lighting/ndriqimi I ambientit në 64 ngjyra

42 800€
Lënda djegëse Dizell
Marshi 8G-DCT Automatic
Ngjyra e eksterierit E zezë