Mercedes-Benz A180

Mercedes-Benz A180

Numri i Cilindrave: 4
Fuqia e Motorrit: 136 KF
Vëllimi i motorrit: 1332 cc
Shpejtësia Maksimale: 215 km / h
Emetimi i gazrave CO2: 134 g/km
Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 5.9 – 6.3 l/100 km
Ndërruesi: 7G-DCT Automatic

Ngjyra: E zezë
Mbrendësia: Lëkurë me ngjyre të bardhë dhe të zezë
Parking Paketa me sistem të vetparkimit, senzorat para prapa dhe kamera për parking prapa
Paketa e pasqyrave
Active Lane Keeping Assist
Sistemi I frenimit emergjent
Extended MBUX functions
Navigacioni Premium
Mbështetësja e dorës prapa
Xhami panoramik – Panoramic Sunroof
Touchpad pa Kontroller
Amortizimi Komfort
Pasqyrat e jashtme me palosje elektrike
Tavani Brenda në ngjyrë të zezë
Radio Digjitale DAB
Paketa e Avansuar PLUS
LED High Performance headlamp
Stilimi I karoserisë – AMG
Ulëset sportive – AMG
Shtrojat me mbishkrim – AMG
Paketa e ulëseve komfort
Xhamat e pasëm të errësuar
Media-Display
Ambient lighting/ndriqimi I ambientit në 64 ngjyra
AMG LINE Interiori dhe Eksteriori
Fellnet 18-inch – AMG

 

39 900€
Lënda djegëse Benzin
Marshi 7G-DCT Automatic
Ngjyra e eksterierit E zezë
Ngjyra e enterierit Lëkurë me ngjyre të bardhë dhe të zezë