Mercedes-Benz C 220d 4MATIC

Mercedes-Benz C 220d 4MATIC

 • Numri i Cilindrave: 4
 • Fuqia e Motorrit: 147+20 KW ( 200+20 KF)
 • Vëllimi i motorrit: 1993 cc
 • Shpejtësia Maksimale: 245 km / h
 • Emetimi i gazrave CO2 – 8.2: 110-102 g/km
 • Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 4.3 – 4.6l /100 km
 • Ndërruesi: 9G-TRONIC
 • Treguesi i këndit të vdekur
 • Sistemi për mbajtjen e shiritit rrugor
 • Sistemi i frenimit emergjent
 • Ulëset e pasme me mundësi palosje për rritjen e bagazhit
 • Radio Digjitale
 • Ekrani qëndror i rritur dhe digjital
 • Ulëset e para me Nxemje
 • Ndriqimi I ambientit 64-Ngjyra, 10-kombinime dhe I ndryshueshëm në 4-zona
 • Mbushësi i telefonit – Wireless charging
 • MBUX Navigacioni Premium
 • Paketa e Avansuar PLUS
 • AVANTGARDE interior
 • AVANTGARDE exterior
 • Fellne 17-inch Multi-spoke
 • Dritat LED HIGH PERFORMANCE
 • Paketa e Parkimit , Sistemi I vetparkimit me senzora dhe kamere prapa
 • Paketa e pasyreve elektrike dhe me vet errësim
 • Paketa e uleseve komfort
 • Timoni I mbështjellur me lekure
 • Alternatori startues EQ
63 900€
Të kaluara 00km
Lënda djegëse Dizell
Motori 147+20 KW ( 200+20 KF) |1993 cc
Marshi 9G-TRONIC
Ngjyra e eksterierit High Tech Silver