Mercedes-Benz E-220d 4MATIC

Mercedes-Benz E-220d 4MATIC

 • Ulëset e pasme me mundësi palosje për rritjen e bagazhit
 • Funksionet MBUX
 • Navigacioni Hard-disc
 • Kontrolleri i ekranit Touchpad – Qendrori
 • Tavani në ngjyrë të zezë
 • Radio Digjitale
 • Sistemi multimedial MBUX
 • Klima dy-Zonale THERMATIC
 • Dritat e gjata adaptive
 • LED High Performance headlamp
 • AGILITY CONTROL suspensioni me selektim te amortizimit
 • Konsola në qendër me dru natyral
 • Xhamat e pasëm të errësuar nga prodhuesi
 • Ulëset e para me nxemje
 • Ndriqimi i ambientit Premium (64-Ngjyra)
 • Kapaciteti i rezervuarit i rritur në 66 litra
 • Dritat e frenimit Adaptive
 • Interiori AVANTGARDE
 • Eksteriori AVANTGARDE
 • Paketa e Parkimit , Sistemi i vetparkimit me senzora dhe kamerë prapa
 • Paketa e pasqyreve elektrike dhe me vet-errësim
 • Paketa e ulëseve komfort
 • Pedestrian protection with active bonnet
 • PRE-SAFE® system
 • Fellnet 18-Inch
64 500€
Lënda djegëse Dizell
Marshi 9G-TRONIC