Mercedes-Benz GLA 200 4MATIC

Mercedes-Benz GLA 200 4MATIC

Specifikat teknike:

Numri i Cilindrave: 4
Fuqia e Motorrit: 120 KW ( 163 KF)
Vëllimi i motorrit: 1.4L
Shpejtësia Maksimale: 190 km / h
Emetimi i gazrave CO2: 148 g/km
Shpenzimi i derivatit / Kombinuar: 6.5 l/100 km
Ndërruesi: 7G-DCT Automatic

Pajisjet shtesë në modelin e ekspozuar:

 • Ngjyra: E bardhë
 • Mbrendësia: Gjysëm lëkur ngjyre kafe me shtof
 • Senzorat e parkimit para dhe prapa me sistem te vetparkimit
 • Sistemi per mbajtjen e shiritit rrugor
 • Sistemi I frenimit emergjent
 • Extended MBUX functions
 • Navigacioni Premium
 • Kulmi panoramik
 • Ekrani teresisht digjital dhe I rritur
 • MBUX multimedia system
 • LED High Performance headlamp
 • Media-Display
 • Ulëset e para me nxemje në 3-nivele
 • Ambient lighting/ndriqimi I ambientit në 64 ngjyra
 • Bagazhi me hapje dhe mbyllje elektrike
 • Paketa e Avansuar – PLUS
 • Parking paketa me senzora dhe kamerë parkimi prapa
 • Paketa e pasqyreve, me hapje/mbyllje elektrike dhe veterrësim

Për më shumë informacione kontaktoni: 045 131 138