YAMAHA TMAX Tech MAX

YAMAHA TMAX Tech MAX

Specifikat teknike:
▪️ Lloji i motorrit: Ftohje me ujë; 2-cilindra paralel; EURO5; 4-stroke; 4-valvola; DOHC
▪️ Vëllimi i cilindrit të motorrit: 562 cc
▪️ Fuqia maksimale: 35.0 kW @ 7500 rpm
▪️ Sistemi i ndezjes: Elektrik
▪️ Transmisioni: V-Belt Automatic
▪️ Pesha: 220 kg
▪️ Shpenzimet: 4.8L/100km
▪️ Ekran i ri full color TFT që lidhet me smartphone
▪️ Navigacion
▪️ Dizajn i ri dinamik dhe sportiv
▪️ Ergonomi e përmirësuar
▪️ Cruise control
▪️ Dorëzat dhe ulësja me nxemje
▪️ Çelës inteligjent
▪️ Xhami i rregullueshëm në mënyrë elektrike

SHITJA: 045 131 136 ose 045 131 137

15 990€