YAMAHA TRACER 9 GT

YAMAHA TRACER 9 GT

Specifikat teknike:
▪️ Lloji i motorrit: Ftohje me ujë; 4-stroke; 4-valvula;3-Cilindër;DOHC
▪️ Vëllimi i cilindrit të motorrit: 890cc
▪️ Fuqia maksimale: 87,5 kW (119 PS) @ 10.000 rpm
▪️ Sistemi i ndezjes: Electrik
▪️ Transmisioni: 6-shpejtësi
▪️ KYB semi-active suspension
▪️ Kofera të fortë anësor
▪️ QSS – Quick Shift System
▪️ Dorëzat me nxemje
▪️ Ngjyra dhe grafika mbresëlënëse
▪️ Ekran Twin TFT 3.5″
▪️ Drita Full LED

SHITJA: 045 131 136 ose 045 131 137

15 200€
Të kaluara 00km