Na Kontakto

  Për çdo pyetje ose informacion shtesë, ju lutemi të na dërgoni email. E vlerësojmë interesin tuaj dhe do të përgjigjemi sa më shpejtë të mundemi. Ju faleminderit për kohën tuaj.

  Emri*

  Mbiemri*

  E-maili*

  Telefoni

  Mesazhi

  Adresa

  Dervish Qollaku nr.64, Zona Industriale, Fushë Kosovë 10000

  Telefoni

  +383 (0) 38 601 600

  Orari i punës

  Mon – Fri: 08:00 – 18:00
  Saturday: 08:00 – 18:00
  Sunday: Closed

  Adresa

  Dervish Qollaku nr.64, Zona Industriale, Fushë Kosovë 10000

  Telefoni

  +383 (0) 45 131 132
  +383 (0) 45 131 135

  Orari i punës

  Mon – Fri: 08:00 – 18:00
  Saturday: 08:00 – 18:00
  Sunday: Closed