DORËZA 350 TRACK

DORËZA 350 TRACK

24.00

Spastroje
SKU: b524e3c0ba8a Kategoria: Etiketa: ,

Description

Dorëzat Scott 350 Track përshaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe janë shumë të përshtatshme gjatë ngasjeve.

Additional Information

Madhësia

, , ,

Ngjyra

,