DORËZA 450 PODIUM

DORËZA 450 PODIUM

29.00

SKU: 9758db9ea3b6 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Dorëzat Scott Podium përshaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe janë shumë të përshtatshme gjatë ngasjeve.

Additional Information

Madhësia

,