GoKart Kit

GoKart Kit

1,155.00

3 stok

SKU: 26.01.0000.40 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Pavarësisht nëse doni të vozisni vetëm ose të merrni pjesë në një garë konkurruese, bëhuni gati të përjetoni Gokart-in më të mirë në një distancë maksimale prej 15 km (9 milje) dhe që mund të shkojë nga 0 në 24 km/h orë brenda sekondave.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 25 km / h
Ngjitja në përpjetëze: 10%
Kapaciteti I ngarkesës: 100 kg
Menaxhim me app