Shop

HELMETË ACERBIS X-TRACK VTR

145.00

Spastroje
SKU: 60733b4c71f8 Kategoria: Etiketa: , ,

Description

Helmeta Acerbis X Track ofron komoditet maksimal falë sistemit të integruar “Comfort System”. Kjo helmetë tek pjesa e qafës posedon ajrosje për të lehtësuar nxjerrjen e ajrit të nxehtë dhe lagështisë nga helmeta. Pjesa e brendshme është anti-alergjike dhe mund të hiqet për pastrim.

Additional Information

Madhësia