Shop

JAKNE IXON

85.00

Spastroje
SKU: 9764aff83fb2 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Jaknja IXON është e papërshkrueshme nga uji, posedon protektorë krahu dhe bërryli.

Additional Information

Madhësia