KickScooter Air T15

KickScooter Air T15

690.00

4 stok

SKU: AA.00.0083.0A Kategori: , Etiketa: ,

Description

Dizajni i Kickscooter Air T15 ka një përshtatje të përsosur të stilit të jetës urbane dhe është më i miri për ngasje. Me një pamje unike dhe të hijshme dhe futuriste e Air T15 e veçon atë nga skuterët e tjerë.

Karakteristikat kryesore:

Dritat e përparme dhe të pasme të integruara LED
Shpejtësia maksimale: 20 km / h
Ngjitja në përpjetëze: 15 %
Lidhje me Bluetooth
Cruise Control
4 formate të ngasjes