KickScooter Max G30 LE

KickScooter Max G30 LE

650.00

S’ka stok

SKU: AA.00.0003.81 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Përveç dizajnit të jashtëzakonshëm, Ninebot MAX G30LE i ri është krijuar për të qenë më i fortë dhe më i fuqishëm për kënaqësi maksimale. MAX G30LE mund të shpejtojë deri në një shpejtësi maksimale prej 25 km / orë (15.5 mph) dhe ju lejon të eksploroni botën përreth jush me një diapazon deri në 40 km (24.9 milje).

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 25 km / h
Distanca maksimale: 40 km
Ngjitja në përpjetëze: 20 %
Frenim i dyfishtë