KickScooter Max G30 ll

KickScooter Max G30 ll

930.00

20 stok

SKU: AA.30.0000.00 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Max G30 ll është skuter elektrik me modelin më të fundit premium të Segway. Ky skuter ofron udhëtim me cilësi të lartë dhe të rehatshme me një diapazon ekstra të gjatë deri në 40 milje / 64 km. Dritat e personalizueshme të përparme dhe të pasme nuk janë vetëm argëtuese, ato sigurojnë që një ngasës mund të shihet në kushte të dritës së ulët dhe të shijojë një udhëtim të sigurt.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 25 km/h
Distanca maksimale: 64 km
Ngjitja në përpjetëze: 20%