Ninebot eKickscooter ZING E8

Ninebot eKickscooter ZING E8

245.00

SKU: 558718f90c29 Kategori: , Etiketa: ,

Description

I përshtatshëm për moshat 6-12 vjeç. Mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 14 km / h, me një jetëgjatësi të baterisë deri në 40 minuta – ekuivalente me rreth 10 km në distancë. ZING E8 peshon vetëm 7.9 kg dhe mund të paloset shpejt dhe lehtë për ruajtje dhe transport të lehtë.

Karakteristikat kryesore:

Frenim i dyfishtë: Frenim elektrik + Frenim mekanik
Shpejtësia maksimale: 14 km / h
Distanca maksimale: 10 km
Kapaciteti i ngarkesës: 20–50 kg
Bateri me jon litium me performancë të lartë

Additional Information

Color

E kaltër, E pembe