Ninebot KickScooter E22E Powered

Ninebot KickScooter E22E Powered

420.00

S’ka stok

SKU: AA.00.0000.62 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Ninebot KickScooter E22E Powered by Segway është perfekt për udhëtarët dhe pushuesit për kilometrat e fundit dhe me një shpejtësi maksimale prej 20 km / h. Me sistemin e tij të lehtë të palosje, E22E mund të vendoset lehtësisht në një makinë ose transport publik ose thjesht të bartet në njërën dorë. Për shkak të dizajnit të saj të orientuar drejt komoditetit, bateria është e integruar në rrjedhë për ta bërë atë një KickScooter kompakt, por edhe të fuqishëm.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 20 km / orë
Distanca maksimale: 22 km
Dritat e përparme dhe të pasme LED
Frenim i dyfishtë: Frenim elektrik + Frenim mekanik
Integrim me aplikacion
Ngjitja në përpjetëze: 15 %
3 formate të ngasjes: Sport, Standart, Eco