Ninebot Segway E25E

Ninebot Segway E25E

515.00

S’ka stok

SKU: AA.00.0000.82 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Ninebot Segway E25E me një motor të fuqishëm prej 300W, ofron një shpejtësi maksimale prej 25 km / orë dhe një gamë më të madhe të lëvizjes falë baterisë 215Wh.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 25 km/h
Distanca maksimale: 25 km
Ngjitja në përpjetëze: 15 %
3 formate të ngasjes: Eko, Standard, Sport