Ninebot Segway E45E

Ninebot Segway E45E

685.00

4 stok

SKU: AA.00.0002.22 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Ninebot KickScooter E45E Mundësuar nga Segway ofron një mënyrë ideale për të udhëtuar në distancë të gjatë me lehtësi dhe komoditet. E45E vjen me një bateri shtesë të parainstaluar për të zvogëluar mundimin e karikimit shpesh. E45E mund të shpejtojë deri në një shpejtësi maksimale prej 25 km / orë (15.5 mph) dhe ka një diapazon të përafërt prej 45 kilometra (28 milje).

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 25 km/h
Distanca maksimale: 45 km
Ngjitja në përpjetëze: 20%
3 formate të ngasjes: Eko, Standard, Sport
Integrim me aplikacion