KAÇANDOLLI SHËRBIMET

Ne dekadën e fundit, Auto Kacandolli LLC ka investuar në teknologji, hapesirë punuese, trajnimin e personelit, mjeteve dhe pajisjeve të punës.

SHËRBIMET TONA PËRFSHIJNË

 • Shërbimi automjeteve dhe mirëmbajtje
 • Inspektimit teknik
 • Riparime mekanike
 • Riparime elektrike
 • Riparime dhe ngjyrosje
 • Nderrimin e gomave, riparimin dhe balancimi
 • Furnizim me pjesë rezervë
 • Transporti i mjeteve nga dhe në punëtori

Objektivi ynë është që të ofrojë shërbime efektive dhe efikase në përputhje me standardet e njohura ndërkombëtarisht.

WARRANTY

Auto Kacandolli Shpk, për territorin e Kosoves eshte i autorizuar që të bëjë riparimin dhe ndërrimin e pjesëve në garancion për këto brende:

MERCEDES

Vehicles

SUZUKI

Vehicles and Motorbikes 

YAMAHA

Motorbikes 

BRP

Vehicles 

Punëtoria posedon pajisjet e nevojshme dhe obligative për diagnoza të veturave dhe motorrëve për: Mercedes-Benz, SUZUKI dhe YAMAHA.
Ne gjithashtu mbështesim në këto veprime edhe klientët të cilët janë përkohësisht në Kosovë dhe kanë dëmtime të pjesëve motorrike apo elektrike ose ndërrime obligative qe i sygjeron prodhuesi.

CAKTO TERMIN PËR SERVISIM

  Emri

  Emaili

  Telefoni

  Lloji i veturës/Modeli

  Km të kaluara (opsionale)

  Koha që ju përshtatet

  Me plotesimin e kësaj forme, jeni duke caktuar termin për servisim. Brenda 48 orëve do të kontaktoheni nga njëri nga agjentët tonë të servisit, për konfirmim.
  ORARI I PUNËS
  Sunday Closed
  Monday 08:00 - 17:00
  Tuesday 08:00 - 17:00
  Wednesday 08:00 - 17:00
  Thursday 08:00 - 17:00
  Friday 08:00 - 17:00
  Saturday 08:00 - 16:00
  Keni ndonjë pyetje? Na thirrni tani!
  +383 (0) 38 601 600