Segway KickScooter GT2P

Segway KickScooter GT2P

2,800.00

1 in stock

SKU: AA.00.0012.65 Category:

Description

  •  Pesha max. e ngasësit: 150 kg
  •  Fuqia e motorrit: 1500W*2
  •  Shpejtësia: Deri në 70 km/h
  •  Distanca maksimale: Deri në 90 km
  •  Ngjitja në përpjetëze: Deri në 30%
  •  Kapaciteti i baterisë: 1512 Wh (30 Ah)
  •  Frena: Frenat e diskut të përparëm dhe të pasmë
  •  Dritat: LED para (9 W fuqi e lartë), DRL (Drita e ditës) dhe drita LED e pasme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Segway KickScooter GT2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *