Doreza Alpinestars DUNE

Doreza Alpinestars DUNE

22.00

1 in stock

Categories: ,

Description

Një dorezë ultra e lehtë që ofron nivele të larta ndjesie dhe kontrolli në kontrollet e biçikletës, shasia kryesore e Dune është e ndërtuar nga tekstili i shtrirjes për përshtatje, rehati dhe performancë të optimizuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doreza Alpinestars DUNE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *