Shtesë për ulse CRM107

Shtesë për ulse CRM107

25.00

SKU: N/A Categories: , Tag:

Description

CRM107

  • Shtresë për ta bërë sediljen pasagjerit më të rehatshme kur bashkohen çantat anësore.
  • Përmasat: 25,5 x 21,5 cm. Gjerësia , 5 cm.
  • Materiale:  PU e zezë dhe kafe

Additional Information

Ngjyra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtesë për ulse CRM107”

Your email address will not be published. Required fields are marked *