Ninebot KickScooter MAX G2 E

Ninebot KickScooter MAX G2 E

890.00

Categories: ,

Description

Shpejtësi maksimale deri në 25 km/h
Distancë deri në  70 km
Këndi i ngjitjes 22%
Goma pneumatike pa tuba 10 inç
2 frena: frena e përparme e tamburit; frena elektronike të pasme
Treguesit e integruar të përparme dhe të pasme për udhëtime të sigurta
Sistemi i kontrollit të tërheqjes kundër rrëshqitjes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ninebot KickScooter MAX G2 E”

Your email address will not be published. Required fields are marked *