Qante Alpinestars

Qante Alpinestars

45.00

Out of stock

Categories: ,

Description

Çanta e kofshës Access është një zgjidhje e zgjuar për akses të lehtë te çelësat, kartat e identitetit, kartat e kreditit, një celular dhe sende të tjera të vogla thelbësore, brenda dhe jashtë biçikletës. E hollë dhe pa vëmendje, me kapacitet të optimizuar dhe akses nëpërmjet një mbylljeje të përshtatshme me zinxhir, kjo çantë elegante, ergonomike dhe e qëndrueshme qëndron në kofshë; vendndodhja e përsosur për qasje të lehtë gjatë ngasjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qante Alpinestars”

Your email address will not be published. Required fields are marked *