Ninebot eKickScooter ZING C8

Ninebot eKickScooter ZING C8

235.00

35 in stock

Categories: ,

Description

  • Për moshat: 6-12 vjeç
  • Shpejtësia maksimale deri në 16 km/h
  • Distanca maksimale deri në 10 km, përafërsisht. 40 min
  • Koha e mbushjes deri në 2,5 orë
  • 3 mënyra të vozitjes: Turbo, Cruise dhe Safe Mode

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ninebot eKickScooter ZING C8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *