Mercedes-Benz A180

Mercedes-Benz A180

 • Parking Paketa me sistem të vetparkimit
 • Paketa e pasqyrave
 • Night Package
 • Active Lane Keeping Assist
 • Sistemi i frenimit emergjent
 • Extended MBUX Function
 • Navigacioni Premium
 • Mbështetsja e dorës prapa
 • Xhami panomarik
 • Touchpad pa kontroller
 • Amortizimi Komfort
 • Pasqyrat e jashtme me palosje elektrike
 • Tavani brenda në ngjyrë të zezë
 • Radio Digjitale DAB
 • Paketa e avancuar PLUS
 • Light High Performance headlamp
 • Stilimi i karoserisë – AMG
 • Ulëset sportive – AMG
 • Paketa e ulëseve komfort
 • Media Display
 • Ambient Lighting / ndriçimi i ambientit në 64 ngjyra
 • AMG Line Interiori dhe Eksteriori
 • Fellnet 18″ – AMG
39 900€
Lënda djegëse Benzin
Marshi Automatik
Ngjyra e eksterierit E zezë