DORËZA 350 TRACK

DORËZA 350 TRACK

20.00

SKU: 611926c0961c Kategori: , Etiketa: ,

Description

Dorëzat Scott 350 Dirt TRACK përshaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe janë shumë të përshtatshme për ngasje.
Janë të ndërtuara nga 40% poliuretan, 30% polikloropren, 25% poliester, 5% polivinil.

Additional Information

Madhësia