DORËZA MX2

DORËZA MX2

26.00

Spastroje
SKU: 98c81892d02f Kategoria: Etiketa: ,

Description

Dorëzat MX2 ofrojnë mbrojtje maksimale të duarve dhe gjatë ngasjes.

Additional Information

Madhësia