DORËZA 450 ANGLED

DORËZA 450 ANGLED

29.00

SKU: ed5024f25b1c Kategori: , Etiketa: ,

Description

Dorëzat Scott Angled përshaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe janë shumë të përshtatshme gjatë ngasjeve.

Additional Information

Madhësia

, , ,

Ngjyra

,