DORËZA 350 DIRT

DORËZA 350 DIRT

24.00

Spastroje
SKU: ebb5b051cd9c Kategoria: Etiketa: ,

Description

Dorëzat Scott 350 Dirt përshaten në mënyrë të përkryer në dorë dhe janë shumë të përshtatshme gjatë ngasjeve

Additional Information

Madhësia