Ninebot KickScooter ZING E10

Ninebot KickScooter ZING E10

245.00

S’ka stok

SKU: AA.00.0002.32 Kategori: , Etiketa: ,

Description

I përshtatshëm për moshat 8-14 vjeç, NinebotKickScooterZING E10 arrinë një shpejtësi maksimale prej 16 km / orë, me një jetëgjatësi baterie deri në 40 minuta – ekuivalente me rreth 10 km në distancë. ZING E10 peshon vetëm 8.4 kg, dhe mund të paloset shpejt dhe lehtë për ruajtje dhe transport të lehtë.

Karakteristikat kryesore:

Frenim i trefishtë: Frenim rigjenerues, frenim elektrik, frenim mekanik
Shpejtësia maksimale: 16 km / h
Distanca maksimale: 10 km
Dritat LED të ambientit