Ninebot ONE S2

Ninebot ONE S2

520.00

4 stok

SKU: 24.00.0002.70 Kategori: , Etiketa: , ,

Description

Ninebot One S2 është bërë për ngasësit që nuk kanë frikë nga sfidat. One S2 dhe mund të argëtohen deri në një shpejtësi maksimale prej 24 km / orë dhe mund t’ju çojë në horizonte të reja në një distancë prej 30 km.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 24 km / h
Distanca maksimale: 30 km
Dritat LED: panele ekrani rrethore në të dy anët me 20 llamba LED RGB
Ngjitja në përpjetëze: 15 %