Ninebot Z10

Ninebot Z10

1,880.00

4 stok

SKU: 29.03.0000.70 Kategori: , Etiketa: , ,

Description

Ninebot Z10 është bërë për ngasësit që nuk kanë frikë nga sfidat. Me Segway Z10 mund të argëtoheni deri në një shpejtësi maksimale prej 45 km / orë dhe mund t’ju çojë në horizonte të reja në një distancë prej 90 km.

Karakteristikat kryesore:

Shpejtësia maksimale: 45 km / h
Distanca maksimale: 90 km
Ngjitja në përpjetëze: 25%
Drita LED
Menaxhim me app