Segway Drift W1

Segway Drift W1

345.00

20 stok

SKU: 30.01.0000.50 Kategori: , Etiketa: ,

Description

Revolucionari Drift W1 e ndërron tërësisht ndjenjën e ngasjes. Thjesht anoni përpara ose prapa për të lëvizur dhe drejtuar. I lehtë për ta bartur kudo.

Karakteristikat kryesore:

Dritat LED RGB
Ngjitja në përpjetëze: 10%
Diapazoni i baterisë: 45 min
Kapaciteti i ngarkesës: 10-100 kg