AUTO KAÇANDOLLI

Kompania Auto Kaçandolli Sh.p.k. daton që nga viti 1965 si një servis të vogël i cili kryesisht merrej me riparimin e automjeteve dhe rimorkiove të vogla.
Me kalimin e kohës, kërkesat për riparime shkuan duke u rritur dhe si rrjedhojë, Auto Kaçandolli vazhdoi me zgjerimin e shërbimeve që ofronte.

 Që nga viti 2000, Auto Kaçandolli sh.p.k është e vendosur në zonën industriale, në kilometrin e tretë të magjistrales Prishtinë – Fushë Kosovë. Përveç servisimit, tani ofron dhe shitjen e motorrëve dhe automjeteve. Është diler i autorizuar i Mercedes-Benz, Suzuki, Yamaha Motors, BRP dhe Segway.

Blej online në dyqanin tonë

Sapo kemi lansuar dyqanin tonë online, ku mund ti porosisni direkt, të gjitha produktet tona. Për të gjitha porositë brenda territorit të Kosovës, dërgesa ështe falas..

PAGUAJ
ME KËSTE

Kaçandolli ka marrëveshje me shumicën e bankave vendore, duke ofruar mundësi të ndryshme të financimit të veturës suaj.

Raiffeisen Bank

TEB Bank

ProCredit Bank

Banka BKT

Banka NLB

Banka Ekonomike

Partnerët tanë